website statistics
Powered by exception.ro

Autentificare client

Cos cumparaturi

CUM CUMPAR

Foarte simplu! Dupa ce te-ai hotarat la lentila cea mai potrivita pentru tine sau persoana careia doresti sa ii faci un cadou deosebit urmeaza acesti pasi:

 

1. Apasa butonul Adauga in cos sau Comanda acum

2. Alege tipul de transport dorit si analizeaza bine Ofertele unice pe care ti le doresti si selecteaza-le.

3. Apasa butonul Finalizare comanda

4. Introduci datele de facturare si de livrare, selectezi modalitatea de plata si bifezi ca ai citit si esti de acord cu Termenii si Conditiile exception.ro

5. Apesi Finalizeaza comanda si gata, vei primi pe mail-ul cu care te-ai inregistrat detaliile si confirmarea comenzii.

Un operator va procesa comanda efectuata si va va contacta in cel mai scurt timp.

 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Preturile afisate pe site-ul exception.ro sunt finale si includ toate taxele (transportul nu este inclus).

Online cu card bancar prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, exception.ro foloseste  platforma PayU. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. exception.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ramburs prin Posta Romana sau Fan Courier

Comanda se achita la livrare, catre reprezentantul curierului (Fan Courier sau Posta Romana), in functie de metoda de livrare aleasa. Pentru sumele achitate reprezentantului curierului trebuie sa primiti chitanta!

Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana.

Pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana, plateste online cu card bancar iar noi vom trimite factura catre tine, astfel surpriza va ramane perfecta. Aceste livrari sunt operate cu acordul de primire al destinatarului si cu confirmarea catre dvs a tuturor datelor de livrare.

Numerar - La orice caserie ING Bank, in contul Exception Global SRL-D RO65 INGB 0000 9999 0396 0057, ING Bank Sucursala Muncii, str. Drumul Bacriului nr. 44, Ilfov, Romania, 077042. Pentru persoanele fizice/juridice din Bucuresti, ne puteti contacta pentru a plati la unul dintre agentii nostri

Comision 0% - nu se percepe comision pentru niciuna dintre modalitatile de plata puse la dispozitie.

Taxe 0 lei - nu exista taxe sau comisioane ascunse pentru comenziile efectuate pe exception.ro

© Copyright 2014 Exception.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Exception.ro este cel mai mare magazin online lentile de contact colorate.