website statistics
Powered by exception.ro

Autentificare client

Cos cumparaturi

DE CE EXCEPTION

exception.ro este un beauty boutique. Odata intrata la noi pe site te ve simti mai frumoasa sau vei putea face un cadou cu adevarat deosebit persoanei dragi din viata ta. Sigur isi doreste de mult ceva de la noi.

 

Oferim o gama larga de lentile de contact, pe toate gusturile si dorintele de schimbare:

1. poti schimba total culoarea ochilor tai (de la ochii tai albastri poti trece fara probleme la o nuanta superba de verde).

2. poti scoate in evidenta culoarea ta naturala, cum sa ratezi ocazia de a-ti intensifica privirea seducatoare?

3. poti oferii ochilor un surplus de luminozitate si stralucire!

 

Produsele cumparate de tine de pe exception.ro sunt achizitionate de la producatori autorizati. Acest lucru face imposibila livrarea de produse de o calitate indoielnica sau produse care nu sunt originale.

 

De ce produsele noastre sunt atat de ieftine?

Aceasta este o intrebare foarte frecventa si legitima in esenta, daca luam in calcul ca pretul nostru de vanzare este numai putin mai mare decat in cazul produselor contrafacute. Suntem de asemenea constienti ca produsele noastre sunt in unele cazuri cu 70% mai mici decat cele practicate de farmaciile/magazinele locale, in conditiile in care avem aceiasi furnizori. Raspunsul este simplu. Spre deosebire de farmaciile/magazinele locale, fizice, lucram cu marje de adaos mult mai mici. Noi nu trebuie sa platim chirii scumpe in mall-uri, centre comerciale, magazine, etc. Costurile de inchiriere chiar si pentru cele mai mici afaceri in astfel de locuri poate ajunge la cateva zeci de mii de euro pe luna.

 

Pentru sanatatea ta produsele de pe exception.ro sunt noi, sigilate si 100% originale. Stocurile noastre sunt reale iar livrarea se face prin curier rapid. Suntem incantati sa va avem ca si clienti si de aceea rezolvam rapid orice nelamurire, intrebare sau sugestie. Produsele noastre detin cele mai inalte certificari internationale ISO 9001 si CE. La exception.ro promotiile sunt la ele acasa, mereu vei gasi ceva pe gustul tau la un pret deosebit.

 

Deasemenea nu uita ca venim in ajutorul tau, daca utilizezi pentru prima data lentile de contact acceseaza pagina de utilizare lentile acolo vei gasi toate informatiile necesare cu poze si video. exception.ro creeaza o comunitate care e interesata de tine si sanatatea ochilor tai si dupa ce ai achitionat produsele de la noi. Astfel iti oferim suporturi de lentile deosebite si solutii de ingrijire revolutionare.

© Copyright 2014 Exception.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Exception.ro este cel mai mare magazin online lentile de contact colorate.