website statistics
Powered by exception.ro

LIVRARE PRODUSE

Livrarea se face oriunde In Romania, indiferent de satul, comuna sau orasul dumneavoastra care este in raza de acoperire a Fan Courier (click aici) sau prin intermediul serviciilor oferite de Posta Romana.

 

 

NOU produsele se pot ridica din zona Hala Traian, Sector 2, Bucuresti in urma comunicarii cu unul dintre agentii
nostri la 0731 BEAUTY (0731 232 889), 0735 BEAUTY (0735 223 889) sau beauty@exception.ro

 

 

Livrarea se va efectua dupa cum urmeaza

In stoc - 1- 3 zile lucratoare,  in functie de tipul de curier ales. 1 zi pentru comenzile trimise prin Fan Courier si 2-3 zile pentru cele trimise prin Posta Romana. Mentionam ca in cazul in care comenzile sunt plasate dupa ora 16:00 se poate adauga o zi la timpul de livrare.

La Comanda - 15- 30 zile lucratoare – in functie de producator (se va specifica telefonic sau prin email data aproximativa). Termenele de livrare sunt aproximative si nu reprezinta obligatii contractuale. Vom face tot posibilul pentru a onora comenzile in cel mai scurt timp posibil.

 

Costuri livrare

0 lei  prin ridicarea comenzii de la unul dintre agentii nostri

15 lei prin Posta Romana

17 lei prin Fan Courier

Pentru comenzi mai mari de 140 lei se asigura transportul GRATUIT prn Fan Courier.

 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Preturile afisate pe site-ul exception.ro sunt finale si includ toate taxele (transportul nu este inclus).

Online cu card bancar prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, exception.ro foloseste  platforma PayU. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. exception.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ramburs prin Posta Romana sau Fan Courier

Comanda se achita la livrare, catre reprezentantul curierului (Fan Courier sau Posta Romana), in functie de metoda de livrare aleasa. Pentru sumele achitate reprezentantului curierului trebuie sa primiti chitanta!

Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana.

Pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana, plateste online cu card bancar iar noi vom trimite factura catre tine, astfel surpriza va ramane perfecta. Aceste livrari sunt operate cu acordul de primire al destinatarului si cu confirmarea catre dvs a tuturor datelor de livrare.

Numerar - La orice caserie ING Bank, in contul Exception Global SRL-D RO65 INGB 0000 9999 0396 0057, ING Bank Sucursala Muncii, str. Drumul Bacriului nr. 44, Ilfov, Romania, 077042. Pentru persoanele fizice/juridice din Bucuresti, ne puteti contacta pentru a plati la unul dintre agentii nostri.

Comision 0% - nu se percepe comision pentru niciuna dintre modalitatile de plata puse la dispozitie.

Taxe 0 lei - nu exista taxe sau comisioane ascunse pentru comenzile efectuate pe exception.ro

 

 

PUNCTE DE FIDELITATE

 

Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor exception.ro la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Informatii generale

Fiecare* produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dvs. de client in momentul achizitionarii produsului. In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata.

De asemenea aveti si posibilitatea de a transforma punctele intr-un Cupon Cadou pe care sa il oferiti celor dragi.

Dupa adaugarea cererii de preschimbare veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat codul cuponului si link-ul care trebuie accesat in cazul in care doriti printarea pe hartie a cuponului. Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

 

Detalii si regulament folosire

Valoarea unui punct de fidelitate este de 0,01 RON (ex. 100 puncte = 1 RON). Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente comenzilor este nelimitata. Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte). Pentru a putea transforma Punctele bonus intr-un Cupon Cadou, trebuie sa aveti in cont puncte in valoare de minim 30 RON (3000 puncte). Transformarea Punctelor in Cupon Cadou nu este reversibila. Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. (care sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru (instant pt comenzile platite online cu card, 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on-line achitate ramburs). Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont. Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia. Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont de client valid in site

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

 

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.

** exception.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.

 

 

SCHIMBARE PRODUS GRATUIT

 

Ai comandat din greseala alta culoare de lentile de contact? Nicio problema, schimbi produsul fara alte taxe suplimentare. Procesul de schimb este rapid si simplu, daca ati gasit deja un alt produs care sa-l inlocuiasca pe cel schimbat, va rugam sa-l includeti in notificarea pe care o trimiteti catre noi pe adresa beauty@exception.ro

Aveti 30 zile calendaristice de la achizitia produsului de pe exception.ro pentru a solicita schimbarea acestuia. Singurele criterii pe care trebuie sa le indepliniti sunt: starea ambalajului sa fie perfecta si produsul sa nu fie desigilat. Pretul transportului este suportat de cumparator (9 lei prin Posta Romana sau 12 lei prin Fan Courier).

Vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.

 

 

PRODUSE ORIGINALE 100%

 

Produsele de pe exception.ro sunt achizitionate de la furnizori mari si de incredere, autorizati. Acest lucru face imposibil livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse care nu sunt originale.

 

De ce produsele noastre sunt atat de ieftine?

Aceasta este o intrebare foarte frecventa si legitima in esenta, daca luam in calcul ca pretul nostru de vanzare este numai putin mai mare decat in cazul produselor contrafacute. Suntem de asemenea constienti ca produsele noastre sunt in unele cazuri cu 70% mai mici decat cele practicate de farmaciile/magazinele locale, in conditiile in care avem aceiasi furnizori.

Raspunsul este simplu. Spre deosebire de farmaciile/magazinele locale, fizice, lucram cu marje de adaos mult mai mici. Noi nu trebuie sa platim chirii scumpe in mall-uri, centre comerciale, magazine, etc. Costurile de inchiriere chiar si pentru cele mai mici afaceri in astfel de locuri poate ajunge la cateva zeci de mii de euro pe luna. Pentru sanatatea ta produsele de pe exception.ro sunt noi, sigilate si 100% originale.

 

 

BANII INAPOI GARANTAT

 

Vanzatorul va respecta prevederile legii 51/2003 pentru aprobarea OG Nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, prin virament intr-un cont bancar, conditionat de returnarea bunurilor si serviciilor in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari sau nu prezinta vreun semn de utilizare. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei. Deasemnea daca produsele prezinta orice urma de utilizare sau deteriorare sau daca acesta nu mai este sigilat exception.ro are dreptul sa refuze returnarea produsului. Returnarea produselor nu este permisa pentru produsele “la comanda” care sunt comenzi speciale si personalizate la cerinta consumatorului.

exception.ro ofera bonus inca 20 zile pentru a va razgandi fata OG nr 130/2000. In total aveti 30 zile calendaristice la dispozitie pentru a va convinge de utilitatea si mai ales de calitatea produselor oferite de exception.ro. Totodata exception.ro ofera posibiliatea ca in 30 zile de la achizitie sa schimbati produsul comandat si sa va alegeti alt produs similar din vasta gama de produse oferite. Singura cerinta pentru a beneficia de cele 30 zile de returnare sau schimbare a produselor este ca acestea sa nu prezintae nicio urma de utilizare sau deteriorare sau sa fie desigilate. Pentru a beneficia de aceasta clauza va rugam sa ne adresati o notificare scrisa la beauty@eception.ro

 

 

CEL MAI BUN PRET

 

Oriunde in Romania gasesti mai ieftin noi iti oferim 10% reducere la comanda ta.

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne prezinti oferta oficiala a unui magazin care are la baza o forma juridica legala de comercializare, iar produsul in cauza nu trebuie sa fie inclus in nicio oferta speciala/promotie sau lichidare de stoc. Pentru sanatatea ta produsele de pe exception.ro sunt noi, sigilate si 100% originale. Stocurile noastre sunt reale iar livrarea se face si prin curier rapid. Suntem incantati sa va avem ca si clienti si de aceea rezolvam rapid orice nelamurire, intrebare sau sugestie. Produsele noastre detin cele mai inalte certificari internationale ISO 9001 si CE.

 

 

CERTIFICARI INTERNATIONALE

 

Produsele comercializate pe exception.ro detin cele mai inalte certificari internationale.

 

 

 

Pentru sanatatea ta produsele de pe exception.ro sunt noi, sigilate si 100% originale.

© Copyright 2014 Exception.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Exception.ro este cel mai mare magazin online lentile de contact colorate.