website statistics
Powered by exception.ro

Autentificare client

Cos cumparaturi

LENTILE DE CONTACT PENTRU DIABETICI

Ochii sunt fereastra sufletului, iar privirea spune despre tine, subliminal, mai mult decât o poți face tu prin cuvinte. O privire intensă, seducătoare sau enigmatică îți poate scoate în evidență o latură ascunsă a personalității tale.

Cu ajutorul lentilelor de contact colorate, poți fi oricând, oriunde aceeași, dar mereu diferită. Poți avea ochii albaștri, verzi, gri, negri, turcoaz, sau poți fi crazy, cu privire de vampir sau de pisică.

 

Dacă vrei să arăți superb, la o petrecere, sau dacă pur și simplu vrei să îți schimbi look-ul, poți apela la lentilele de contact colorate. O mulțime de opțiuni îți stau la dispoziție:

 

- îți poți schimba total culoarea ochilor (de la ochii tăi albaștri poti trece fără probleme la nuanța verde).

 

- poți scoate în evidență culoarea ta naturală, intensificându-ți privirea.

 

- poți conferi ochilor un surplus de luminozitate și strălucire!

 

Dacă ai tenul măsliniu , poți opta pentru lentile verzi sau albastre, pentru a arăta ca Aishwarya Rai, respectiv Megan Fox. Dacă ai tenul deschis la culoare și părul blond, ți se potrivesc lentilele în culori gri, albastru, verde, precum Taylor Swift, de exemplu. Un constrast puternic lentile negre - ten de porțelan conferă cu luminozitate look-ului și evocă puritatea unui personaj de poveste, precum Emma Watson.

 

© Copyright 2014 Exception.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Exception.ro este cel mai mare magazin online lentile de contact colorate.