website statistics
Powered by exception.ro

Autentificare client

Cos cumparaturi

CE CULOARE TI-AR PLACEA

SA AIBA OCHII TAI IN 2014?

+

+

Regulament concurs

Organizatorul concursului

Organizatorul Concursului ”Ce culoare ti-ar placea sa aiba ochii tai in 2014?” (denumit in continuare„Concursul”) este Exception Global SRL-D, cu sediul in [Str. Drumul Bacriului Nr. 44, Com. Chiajna, Ilfov, 077042] identificata prin CUI 32381574 si J40/3176/2013. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

Locul si durata desfasurarii concursului

Concursul se va desfasura in perioada [6] ianuarie - [19] ianuarie 2014 pe pagina de Facebook a companiei Exception Global, http://www.facebook.com/exception.ro

 

Drepturi si conditii de participare

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

 

Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 6 ianuarie – 19 ianuarie, astfel:

1. Like paginii http://www.facebook.com/exception.ro

2. Intra pe http://exception.ro/lentile-de-contact-colorate-branduri.html alege-ti lentilele preferate si apoi scrie numele complet (ex: Big Eyes Cool Blue) in comment la aceasta postare.

3. Like si share acestui concurs.

Filmam extragerea!!! Aceasta se va realiza cu ajutorul random.org. Concursul se va desfasura pana pe data de 19.01.2014. Dupa validare conditiilor de participare, pe 20.01.2014 se va anunta oficial castigatorul concursului.

Participantii care nu au indepliniti toate conditiile de participare vor fi descalificati.

 

Premiul concursului

Se va acorda ca premiu un pachet format din: o pereche de lentile de contact colorate in culoarea percizata de participant in comentariu la postarea concursului, un suport de lentile si o solutie Biotrue 300ml.

 

Desemnarea castigatorului

Castigatorul va fi desemnat in urma evaluarii numarului de like-uri pe care un fan Facebook al exception.ro le-a adunat la  comment-ul de la postarea concursului. Toti participantii la concursul “Ce culoare ti-ar placea sa aiba ochii tai in 2014?” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

Notificarea si predarea premiului

Acestiua ii se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina exception.ro de pe Facebook. In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive care nu tin de el. Castigatorul va intra personal in posesia premiului, incepand cu data 25 ianuarie 2014, astfel:

1. Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul din Hala Traian, Sector 2 din Bucuresti. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.

2. Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului castigatorul/castigatoarea trebuie sa confirme organizatorului datele de identificare si adresa de expediere.

Premiile vor fi expediate prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

 

Incetarea concursului

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 19 decembrie 2014, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea. Catigatorul va fi anuntat pe data de 21.01.2014 pe http://www.facebook.com/exception.ro

 

Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a exception.ro. Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte acest Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe http://www.facebook.com/exception.ro.

 

Taxe si impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

 

Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Exception Global si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

 

Va dorim succes!

 

INAPOI PE PAGINA DE FACEBOOK

© Copyright 2014 Exception.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Exception.ro este cel mai mare magazin online lentile de contact colorate.